Vivian van Brussel

Online & Social Media Marketing Schoonhoven

Vivian van Brussel | Online & Social Media Marketing Schoonhoven heeft een jarenlange ervaring in B2B marketing in de oude traditionele manier van marketing, maar de focus is de laatste jaren geheel verschoven naar de online & social media marketing. Zoek je een online en social media marketeer die jouw bedrijf mee kan nemen naar een volgend online niveau? Lees dan hier meer over mijn ervaringen en laat je overtuigen! Of maak een connectie op LinkedIn

SNELHEID

Geen gedoe! Vandaag bellen en morgen aan het werk! Snelheid is één van de voordelen.

GEEN OVERHEAD

Klein maar fijn 😉 Zo heb ik een kantoor aan huis, maar werken bij jullie op kantoor is ook fun!

VEEL KENNIS

Een carrière van 25 jaar én een zeer brede ervaring in online marketing & communicatie.!

goede SUPPORT

Bellen, mailen, chatten, connect op social media. Je kunt mij werkelijk overal vinden.

Waarom Vivian van Brussel?

Je kent dat soort mensen wel. Geen gedoe, gewoon aanpakken, werken en opleveren. Dat ben ik dus ook! En omdat ik al vanaf 2004 als interim (freelancer) werk, kun je mij als dinosauriër in de freelance-wereld beschouwen. Ik ben wie ik ben, doe de dingen die ik doe en ben authentiek. Zin om samen te werken met mij? Chatten of even bellen werkt het snelst.

Diensten

Bijna iedereen zit wel op sociale media en dus is het niet gek om daar als bedrijf ook aanwezig te zijn. Maar wat als je eenmaal een account hebt aangemaakt? Wat ga je dan doen?

Een website maken is met WordPress een makkie, iedereen kan het! Ik ben er echt heel eerlijk in. Maar je moet maar nét die kleine kneepjes kennen die de website tot een succes maken.

Zoekmachine optimalisatie pas je toe als je bedrijf beter online gevonden moet worden. Een website online zetten is meestal erg makkelijk, maar wat daarna?

Wil je nadrukkelijk aanwezig zijn in Google AdWords of op het Google Display Network? Betaald adverteren is een effectieve manier om je doelgroep te bereiken en je boodschap te cumminiceren!

Content marketing omvat alle soorten marketing waarbij content inhoud of informatie voor de consument wordt gemaakt en verspreid.

Als vakidioot roep ik altijd “alles is content!” Maar het is echt zo, je kunt als bedrijf veel communiceren om je doelgroep te informeren.

Een Social Media Manager houdt zich niet alleen bezig met sociale media, maar met marketing, communicatie, sales en klantenservice.

Op zoek naar een snel schakelend bedrijf dat jullie magazines, boeken, folders en flyers kan opmaken in jullie huisstijl?

Speciaal voor het MKB heb ik workshops Online Marketing & Communicatie ontwikkeld. Alles wat je moet weten over online marketing en communicatie leer je in een eendaagse workshop.