WordPress website

WordPress Website

Een website maken is met WordPress een makkie, iedereen kan het! Ik ben er echt heel eerlijk in. Maar je moet maar nét die kleine kneepjes kennen die de website tot een succes maken.

Een website is tegenwoordig niet meer alleen het visitekaartje voor je bedrijf. Je kunt er informatie op delen die voor je doelgroep interessant zijn, zodat ze bij je komen kopen. Maar je kunt er ook je marketing mee op de rit krijgen. Denk bijvoorbeeld aan Database Marketing, je wilt er voor zorgen dat de prospects terug komen. Als je meer bereik wilt hebben, dan is de site een goede plaats om ze naar je sociale netwerken te trekken.

Snel en goed ingericht

Een wordpress website is naar eigen inzicht in te richten, zodat het lekker smoelt. Maar wat er achter draait, is ook erg belangrijk. Ik zorg ervoor dat er een snelle website is die voldoet aan de laatste eisen, jouw bedrijf beter gevonden wordt en je een bereik opbouwt dat bijdraagt aan jullie sales- en marketingdoelstellingen.

Daarnaast is het van belang dat jij als eigenaar of marketeer er makkelijk mee kan werken. WordPress websites zijn zo ingericht dat het heel overzichtelijk werkt. Uiteraard kun je bij mij altijd een workshop volgen om net de kleine kneepjes te leren en makkelijk je website te onderhouden.

Plugins

Wat krijg je

Als je besluit om door mij je website te laten bouwen, dan krijg je het echt een he-le-boel!

Hosting

Ik kan je domeinnaam registreren of de hosting voor je organiseren. Ook het verhuizen van je domein en hosting kan geregeld worden door mij. Voor de kosten hoef je het niet te doen. Een domeinnaam heb je al vanaf € 1,95 per jaar. De hosting kan al vanaf € 1,- per maand!!

Gratis thema of betaald

Een website bouwen is niet zo moeilijk, zo heb je namelijk gratis thema’s die je kunt gebruiken. Heb je een klein budget, dan stel ik dat voor. Wil je meer, dan kan er altijd een thema aangeschaft worden. De programmeurs geven dan ook op regelmatige basis updates en service. Ik kan, indien gewenst, een goed thema voor je uitzoeken die voldoet aan je verwachtingen. PRijzen voor thema’s zijn zeer gevarieerd maar zijn al te koop vanaf zo’n € 29,- per jaar.

Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Leuk dat je een website hebt, maar als je niet gevonden wordt dan heb je er weinig aan. Ik zorg dat bij de ontwikkeling van de website sterk rekening wordt gehouden met de Zoekmachine Optimalisatie of Search Engine Optimisation (SEO). Dit is van groot belang. Zo zorg ik voor de volgende zaken:

  • Keyword onderzoek bij de concurenten
  • Keyword suggesties
  • Uitwerken shortlist
  • Meta discriptions vullen
  • Meta keywords instellen
  • Meta titels instellen
  • Websteksten aanpassen naar SEO
  • Koppelen Google Search Analytics
  • Koppelen Sociale Media

Verder

Verder komen er nog veel zaken bij kijken. Zoals de juiste afbeeldingen verwerken in de website, koppelen met bijvoorbeeld Mailchimp om nieuwsbrieven te versturen, je website sneller maken, controle op Google Pagespeed, responsive maken voor mobiele telefoons en nog veel meer!

Contact

Geïnteresseerd in doeltreffende animaties of visuals? Neem hier contact met mij op

Review
5/5
We huren Vivian in voor marketingondersteuning op de diverse vlakken binnen ons bedrijf. Wat ik bijzonder vind aan Vivian is dat ze zich inspant om het product goed te leren kennen. En in het geval van Luisterkind is dat serieus een hele kluif. Haar openheid en betrokkenheid zijn zeer positief te noemen. Ondanks dat ze als extern bureau wordt ingehuurd, vindt ze al snel haar plekje en voelt ze in korte tijd als een extra personeelslid. Ze bedenkt marketing campagnes, schrijft teksten, ondersteunt met vragen voor de website, kijkt welke marketingproducten voor ons wel of niet werken en komt met creatieve en inventieve ideeën. Ze denkt mee, is punctueel in haar afspraken en zal iedere keer weer het beste uit haar opdrachten proberen te halen. Ze koppelt iedere keer weer gericht terug, waardoor het samenwerken open en transparant blijft. Ja een hele fijn samenwerking, ik kan niet anders zeggen.

Krijg gratis tips!

Gratis? Ja! Gratis!
Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang max. 2X per maand een update over online marketing.

Portfolio

Van websites en webshops, SEO projecten tot brochures. Bekijk wat ik tot nu toe gedaan heb. Staat er niet tussen wat je zoekt? Neem vooral contact met mij op, de kans is groot dat ik je kan helpen.

Laatste Blogs