Search Engine Optimization

Search Engine Optimization (SEO)

Zoekmachine optimalisatie, of Search Enigine Optimisation (optimization), pas je toe als je bedrijf beter online gevonden moet  worden.

Een website online zetten is meestal erg makkelijk, maar wat daarna? Want je moet als bedrijf gevonden worden, en dan het liefst bij een doelgroep die jouw bedrijf nog niet kent. En hoe doe je dat bij een webshop? Want je wil toch veel gaan verkopen?

Een website moet goed draaien, met de juiste instellingen, omschrijvingen, titels en keywords. Ook moeten er veel regels in acht worden genomen die verschillende zoekmachines hanteren. Om dit allemaal goed op de rit te hebben is veel tijd, geduld, testen en uithoudingsvermogen nodig en zo zorg ik voor de volgende zaken:

  • Keyword onderzoek bij de concurenten
  • Keyword suggesties
  • Uitwerken shortlist
  • Meta discriptions vullen
  • Meta keywords instellen
  • Meta titels instellen
  • Websteksten aanpassen naar SEO
  • Koppelen Google Search Analytics
  • Koppelen Sociale Media

 

Meer weten over wat wel en niet mag? Hier vind je echt alles over SEO

Project SEO

De bovenstaande werkzaamheden gaan op zich vrij snel. Over het algemeen ben ik er rond de 30 á 40 uur mee bezig. Maar omdat het monitoren van de voortgang nogal wat tijd met zich mee brengt, duurt het gehele project zo’n 3 maanden in totaal.

En heb jij een bureau en wil je voor jouw klanten de SEO organiseren? Dat kan! Bij bovenstaande werkzaamheden komen dan ook nog contactmomenten met je klant, een bezoek op locatie, contact met de website bouwer en relatiemanagement 😉

Contact

Geïnteresseerd in doeltreffende animaties of visuals? Neem hier contact met mij op

Review
5/5
De samenwerking en de communicatie liep van meetaf aan zeer vlot en erg professioneel. Vivian luisterde heel goed naar mijn verhaal, mijn doelstelling en je kon dit ongelooflijk goed vertalen naar een gebruikersvriendelijke website. Vivian was to-the-point in functie van mijn wensen en heel vaardig in het vertalen ervan in oplossingen.  Haar sterke creatieve werkhouding en oog voor detail viel mij heel sterk op. Vivian heeft voor voor mij een website gebouwd met kwaliteit en met een goede service zowel voor als na.

Krijg gratis tips!

Gratis? Ja! Gratis!
Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang max. 2X per maand een update over online marketing.

Portfolio

Van websites en webshops, SEO projecten tot brochures. Bekijk wat ik tot nu toe gedaan heb. Staat er niet tussen wat je zoekt? Neem vooral contact met mij op, de kans is groot dat ik je kan helpen.

Laatste Blogs