Content marketing

Content Marketing

Je hoort het mensen wel een zeggen “ik gunde dat bedrijf gewoon die opdracht”. Verkoop is gunnen en online noemen we dat Content Marketing. Vaak vergelijk ik het met consultative selling in de sales. Zorg dat je klanten je die opdracht gunnen, maar dan online.

Content marketing omvat alle soorten marketing waarbij content inhoud of informatie voor de consument wordt gemaakt en verspreid. Die content kan zowel tekstueel als (audio)visueel zijn, van nieuws en blogberichten over casestudy’s, whitepapers en handleidingen tot video’s en infographics.

Onderwerpen zijn er ook genoeg te bedenken, want alles is namelijk content! Dus hoe je bedrijf er ook uitziet, je kunt elke dag wel iets goeds, moois, grappigs, zakelijks of persoonlijks vertellen over jouw bedrijf.

Ik help jouw bedrijf een content marketingstrategie te vormen en kan deze ook voor jullie uitvoeren.

Je potentiële klanten zijn geholpen met de kennis en informatie die je als bedrijf deelt en dus is de kans erg groot dat ze jouw bedrijf een opdracht gunnen.

 

Wil je meer weten? Lees hier een artikel van mij “Content Marketing in de praktijk”

Wat kun je delen?

Bron: Hubspot

Infographic Content Marketing Matrix

Contact

Geïnteresseerd in doeltreffende animaties of visuals? Neem hier contact met mij op

Review
5/5
Vanuit nul eigen kennis een online programma willen gaan draaien... dat was wat ik wilde. En wat was ik blij dat Vivian me daarbij wilde helpen. Het programma schrijven kon ik wel maar dan de website bouwen en de autoresponders maken en inregelen. Vanaf het moment dat de deelnemer zich inschrijft tot de het laatste programma onderdeel, alles loopt gesmeerd. Ze heeft me uitgelegd hoe diverse zaken op de achtergrond werken zodat ik niet met alles bij haar aan hoef te kloppen.  En komt er langszij toch nog een lastige vraag, dan is Vivian niet te beroerd om daar aandacht aan te besteden. En de bouw van de website... ja, prachtig. Eenvoudig en helemaal passend. Ik heb wat ik wilde... een goed draaiend online programma!

Krijg gratis tips!

Gratis? Ja! Gratis!
Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang max. 2X per maand een update over online marketing.

Portfolio

Van websites en webshops, SEO projecten tot brochures. Bekijk wat ik tot nu toe gedaan heb. Staat er niet tussen wat je zoekt? Neem vooral contact met mij op, de kans is groot dat ik je kan helpen.

Laatste Blogs