Vivian van BrusselVivian van Brussel
  • Home
  • Blog
27 maart 2019 door Vivian van Brussel

Ik heb de leukste baan ter wereld! Ik neem ontslag!

Ik heb de leukste baan ter wereld! Ik neem ontslag!
27 maart 2019 door Vivian van Brussel

Ja echt! De allerleukste job van de wereld!

Zo bouw ik WordPress websites, heb mijzelf gespecialiseerd in SEO, weet veel van SEA, Adwords en conversie, creëer Online Content voor mijn klanten en kan dus doordenken in Content Marketing, weet wat Photoshop is en kan overweg met Illustrator en InDesign en Social Media Marketing is ook iets wat ik doe! Ook stuur ik nieuwsbrieven naar de klanten van mijn klanten, wel 1000den per week, Community Management en Webcare zijn ook van die dingen die ik leuk vind en kán.

Eigenlijk lijk ik wel gek om dit zomaar, zonder gêne op LinkedIn te zetten maar ik doe het toch.

Als freelancer ben ik eenzaam, heel erg eenzaam. Mijn werkwijze is dat ik op korte projecten werk. Een paar weken dit, een paar weken dat, een uurtje hier en een dagje daar. Zo zitten mijn weken gevuld, elke dag achter de laptop, alleen, op mijn eigen super leuke kantoor aan huis.

Nogmaals, ik heb de allerleukste baan ter wereld! Maar werken met collega’s lijkt een utopie op dit moment, iets waar ik naar uit kan kijken omdat ik het zo vreselijk mis! Elke ochtend binnenkomen en roepen naar je collega’s ‘Good morning sunshines’, koffie met taart doen met je collega’s wanneer er iemand jarig is, slappe gesprekken omdat de 4 al in de klok zit zijn voor de meeste mensen gewoon. Maar een freelancer die alleen op een kantoor werkt, kan dit soort dingen vreselijk missen.

Daarnaast mis ik kennisoverdracht. Als freelancer moet je zoveel zelf uitvinden of uitzoeken, dat daar veel uren in gaan zitten. Het voordeel is wel dat je alles zelf uitprobeert, en dus ook die ervaring weer mee kan nemen naar andere klanten, maar toch. Even onder een kop koffie met je collega praten over de nieuwste trends, ik doe er een moord voor 😉

En dus ben ik de afgelopen tijd druk bezig geweest met het duiden van mijn probleem, het op een rijtje zetten en naar alle opties kijken; ik moet met collega’s werken, en snel ook! Maar hoe vlieg je dit aan? Hoe verkoop je dit? Simpel;

Gezocht! Vaste dienstbetrekking Online & Social Media Marketeer voor max 32 uur

Ik zou graag het volgende willen doen:

  • Bouwen en onderhouden van de website(s) en webshops
  • Content Marketing
  • Social Media Marketing
  • Search Engine Optimization (SEO)
  • Search Engine Advertising (SEA)
  • Online Content Creatie (ook offline)
  • Los gaan met Photoshop, InDesign en Illustrator (CS6 of hoger)
  • Database Marketing en versturen nieuwsbrieven
  • Webcare en klantcontacten
  • Organiseren congressen

Het liefst doe ik dit geweldige en afwisselende werk aan de klantzijde, maar ik heb ook ervaring binnen de bureauwereld. Als ik mocht kiezen, dan zou ik het liefst werken in de food-industrie of archeologische branche. Maar Uitgeverijen, energiemaatschappijen, non-profit of de (lokale)overheid zie ik ook graag als werkgever.

Verder zoek ik:

  • Een superleuk team om mee samen te werken
  • Fijne collega’s die graag kennis delen en koffie drinken
  • Een mooi en origineel product/dienst dat ik mag aanprijzen
  • Een mooi bedrijf met dito historie
  • Een werkplek ergens in de randstad of op maximaal een uur rijden vanaf Schoonhoven (of Gouda voor degenen die niet weten waar Schoonhoven ligt)
  • Collega’s die ook erkende lekkerbekjes en Bourgondiërs zijn 😉

Herken je bovenstaande tekst als jouw bedrijf, of denk je dat jouw manager dit moet lezen omdat jij denkt dat ik jouw manager kan helpen met het halen van zijn/haar doelstellingen? Please feel free om deze vacaturetekst te delen.

Wil je mijn volledige CV downloaden? Dat kan hier.

Even bellen om gelijk een afspraak te maken?
Vivian van Brussel | Online & Social Media Marketeer
De Terp 14
2871 RL Schoonhoven Zuid Holland
06 – 511 912 96
mail@vivianvanbrussel.nl
www.vivianvanbrussel.nl

Vorige artikelSchnitzel met gebakken ui, champignons en een gebakken eiSchnitzel-met-gebakken-ui-en-champignons-en-gebakken-eiVolgende artikel Züricher geschnetzeltes in roomsaus met frites
Vivian van Brussel(https://www.vivianvanbrussel.nl)
Vivian van Brussel | Online & Social Media Marketing | Content Marketing | Online Contentcreatie | Community Manager | SEO | Foodblogger | Foodie | Bourgondier | Erkend lekkerbekje | Schoonhoven |

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meest recente berichten

Indonesische Rendang met witte rijst en sperziebonen16 januari 2021
Sizzling pan met verse groenten en eigengemaakte kip cordon bleu van de BBQ11 september 2020
Züricher geschnetzeltes in roomsaus met frites20 oktober 2019

Categorieën

  • Blog
  • Content Marketing
  • Recensie
  • Recepten
  • SEO
  • Social Business Management

Tags

Albert Heijn Antwerpen baguette België Biefstuk Boeuf Bourguignon Bordeaux Bourgondiër brasserie springer Business Carrefour chef chez alphonse foie gras foodie Frankrijk hobbykok keuken klassiek kok Krimpenerwaard Limoges Limousin lunch Manager Marketing Online Online Marketeers ossenhaas pasta met stoofpot Per Boerefijn Pop-ups restaurant rundvlees Saint Émilion schoonhoven Social Business Manager social media Sous vide Steak tartare préparé Americain stokbrood stoofpot vette lever wijn witte wijn

Contact

Vivian van Brussel
| Online & Social Media Marketing |
De Terp 14
2871 RL Schoonhoven
Zuid Holland, Nederland
+31(0)6 511 912 96
mail@vivianvanbrussel.nlwww.vivianvanbrussel.nl
Maa. - vri. 9AM - 6PM

Luister op Spotify

Meest recente berichten

Indonesische Rendang met witte rijst en sperziebonen16 januari 2021
Sizzling pan met verse groenten en eigengemaakte kip cordon bleu van de BBQ11 september 2020
Züricher geschnetzeltes in roomsaus met frites20 oktober 2019

Mijn Account

  • Mijn Account
  • Winkelmand
  • Schop
  • Afrekenen
  • Home
© 2019 Vivian van Brussel | Online & Social Media Marketing Schoonhoven |

Volg mij

Laatste blogs

Indonesische Rendang met witte rijst en sperziebonen16 januari 2021
Sizzling pan met verse groenten en eigengemaakte kip cordon bleu van de BBQ11 september 2020
Züricher geschnetzeltes in roomsaus met frites20 oktober 2019

Contact

De Terp 14
2871 RL Schoonhoven
+31651191296
mail@vivianvanbrussel.nlwww.vivianvanbrussel.nl
ma t/m vr 9 tot 17 uur
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je instemt met het gebruik van cookies.Alrighty then!Nee, liever niet.Privacybeleid