Foto’s maken met Vivino

Foto’s maken met Vivino

De Hollandse eetcultuur viert hoogtij in de moderne economie, vrijwel iedereen heeft wel eens een prakje gefotografeerd en op zijn Facebook of Twitter gedeeld met vrienden en bekenden. Of je nu, al fotograferend, eens per week een hapje gaat doen in het lokale restaurant om de hoek, een sterrenrestaurant aandoet of als hobbykok je zelf gemaakte gerechten deelt met familie of vrienden, dat is tegenwoordig niet vreemd meer.

Vivino

Hoe vet is het, wanneer je een foto maakt van het etiket van een fles wijn, voegt deze app precies het juiste wijnhuis, jaartal en alle overige informatie aan jouw foto toe. En wanneer het etiket niet bekend is bij Vivino, gaat een speciaal team op onderzoek uit om alle informatie van het wijnhuis te achterhalen. Voor een echte Bourgondiër als ik, is dit werkelijk de meest briljante app die ik op mijn smart Phone heb staan. Aangezien ik wel een lekker glaasje lust, kan ik niet meer alle wijnen onthouden en bedenken waarbij ik de wijn heb gedronken en dus kan ik altijd terugvallen op Vivino, mijn persoonlijke wijn assistent.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.