Vivian van BrusselVivian van Brussel
  • Home
  • Blog
21 december 2018 door Vivian van Brussel

Baguette Pulled pork, gegrilde ham en Cheddar kaas voor de lunch

Baguette Pulled pork, gegrilde ham en Cheddar kaas voor de lunch
21 december 2018 door Vivian van Brussel

Baguette Pulled pork, ham en cheddar kaas

Ben je een forse eter? En eet je ook fors tijdens de lunch? Dan heb ik hier een fantastisch lunchrecept voor je dat een ware smaakexplosie is, goed vult maar eigenlijk makkelijk te maken is; de Baguette pulled pork en cheddar kaas.

Ik wil je adviseren om geen ingrediënten te wisselen of uit dit recept te laten, dit omdat dit de smaak van het recept aantast.

Baguette Pulled Pork Ham en Chaddar kaas v2

Ingrediënten 2 personen

  • 1 baguette (voorverpakt en om af te bakken. Verkrijgbaar bij elke supermarkt)
  • 1 Pulled Pork (ook verkrijgbaar bij elke supermarkt)
  • Gegrilde ham
  • Cheddar kaas
  • 1 augurk
  • Mayonaise
  • Pittige mosterd

Voor mijn gerecht heb iki gekozen voor de baguette en pulled pork van de Lidl.

Bereiden

Verwarm de over voor op 180 graden, haal de pulled pork uit de plastic verpakking en plaats in een kleine overschaal. Zodra de oven voorverwarmd is, plaats je de pulled pork in de oven voor 25 minuten.

Haal de baguette uit de verpakking en snij in de lengte doormidden. De laatste 10 minuten van de pulled pork in de oven gebruik je om de baguette mee af te bakken. Leg je de baguettes op het rooster naast de schaal met pulled pork en wacht tot de 10 minuten voorbij zijn. 

Haal de baguettes en de pulled pork uit de oven en zet de oven uit.

  • Besmeer de onderste helft van de baguette met een dun laagje mosterd. 
  • Plaats hierover 2 tot 3 plakken cheddar kaas.
  • Hier over heen leg je 3 plakken dubbelgevouwen gegrilde ham
  • Over de plakken ham verdeel je wat pulled pork. Niet te veel en duw het wat plat.
  • Snij de augurk in de lengte in dunne plakken en leg boven op de pulled pork.
  • Leg 2 plakken cheddar over de pulled pork en laat smelten.
  • Besmeer de bovenste baguette met wat mayonaise en plaats deze bovenop.
  • Steek 2 satéprikkers in de baguette en snij de baguette door de midden.

Serveer met wat verse salade of een huzarensalade. Neem er gerust een wijntje bij, dit past prima. Zowel wit als rood past er prima bij.

Bon appetit!

Vorige artikelGroentenstoofpot met varkenswangGroentenstoofpotje met Varkenswang Vivian van Brussel )nline en Social media Marketing SchoonhovenVolgende artikel Steak Tartare met Piccalilly-ijs en eigeel schaafsel
Vivian van Brussel(https://www.vivianvanbrussel.nl)
Vivian van Brussel | Online & Social Media Marketing | Content Marketing | Online Contentcreatie | Community Manager | SEO | Foodblogger | Foodie | Bourgondier | Erkend lekkerbekje | Schoonhoven |

2 reacties

Ed schreef:
21 december 2018 om 17:51

Lijkt me erg lekker.

Beantwoorden
Vivian van Brussel schreef:
22 december 2018 om 11:06

Maken dan maar Ed

Beantwoorden

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meest recente berichten

Indonesische Rendang met witte rijst en sperziebonen16 januari 2021
Sizzling pan met verse groenten en eigengemaakte kip cordon bleu van de BBQ11 september 2020
Züricher geschnetzeltes in roomsaus met frites20 oktober 2019

Categorieën

  • Blog
  • Content Marketing
  • Recensie
  • Recepten
  • SEO
  • Social Business Management

Tags

Albert Heijn Antwerpen baguette België Biefstuk Boeuf Bourguignon Bordeaux Bourgondiër brasserie springer Business Carrefour chef chez alphonse foie gras foodie Frankrijk hobbykok keuken klassiek kok Krimpenerwaard Limoges Limousin lunch Manager Marketing Online Online Marketeers ossenhaas pasta met stoofpot Per Boerefijn Pop-ups restaurant rundvlees Saint Émilion schoonhoven Social Business Manager social media Sous vide Steak tartare préparé Americain stokbrood stoofpot vette lever wijn witte wijn

Contact

Vivian van Brussel
| Online & Social Media Marketing |
De Terp 14
2871 RL Schoonhoven
Zuid Holland, Nederland
+31(0)6 511 912 96
mail@vivianvanbrussel.nlwww.vivianvanbrussel.nl
Maa. - vri. 9AM - 6PM

Luister op Spotify

Meest recente berichten

Indonesische Rendang met witte rijst en sperziebonen16 januari 2021
Sizzling pan met verse groenten en eigengemaakte kip cordon bleu van de BBQ11 september 2020
Züricher geschnetzeltes in roomsaus met frites20 oktober 2019

Mijn Account

  • Mijn Account
  • Winkelmand
  • Schop
  • Afrekenen
  • Home
© 2019 Vivian van Brussel | Online & Social Media Marketing Schoonhoven |

Volg mij

Laatste blogs

Indonesische Rendang met witte rijst en sperziebonen16 januari 2021
Sizzling pan met verse groenten en eigengemaakte kip cordon bleu van de BBQ11 september 2020
Züricher geschnetzeltes in roomsaus met frites20 oktober 2019

Contact

De Terp 14
2871 RL Schoonhoven
+31651191296
mail@vivianvanbrussel.nlwww.vivianvanbrussel.nl
ma t/m vr 9 tot 17 uur
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je instemt met het gebruik van cookies.Alrighty then!Nee, liever niet.Privacybeleid