Titel invoeren

Content Creatie is leuk maar ook doeltreffend binnen je marketing.

Als vakidioot roep ik altijd “alles is content!” Maar het is echt zo, je kunt als bedrijf veel communiceren om je doelgroep te informeren. Wat is content, waar plaats je het, voor wie is het bedoeld en wat wil je er mee bereiken? Als dat duidelijk is ga ik, of een van mijn collega’s, aan de slag om effectieve teksten te schrijven of visuals, video’s, animaties of screen recordings te produceren.

Teksten

Deze spreken voor zich. De teksten zullen ook geschikt zijn voor je SEO. Want geloof het of niet, ook een afbeelding of PDF die online kojmt te staan, zal moeten voldoen aan de eisen van de SEO. Waar creeeren wij teksten voor:

  • Websites
  • Nieuwsbrieven
  • landingpages
  • flyers
  • Brochures
  • PDF’s
  • Nieuwsbrieven
  • Visuals

Animaties

Als je een product wilt lanceren of gewoon de bezoekers op je website of op sociale media een goed gevoel wilt geven, maak je een leuke animatie. Wij hebben er software voor die deze animaties op een vriendelijke manier ook geschikt maken voor sociale media en websites. Daarnaast kunnen we ook technische animaties maken, hiervoor roep ik de hulp in van collega’s. Bekijk hier een voorbeeld.

Visuals

Met een visual kun je duizend woorden vertellen, de mensen een Feel Good-momentje geven of tekst ondersteunen. Wat je er ook me ewilt bereiken, wij kunnen veel met de visuals doen. Bijvoorbeeld vrijstaand maken, pimpen, wervende visuals maken, deelbaar maken voor sociale media of websites. Wil je meer afbeeldingen dan 2 of 3 per maand, dan bieden we je de kans om zelf in de database te zoeken. Hier zijn natuurlijk kosten aan verbonden, maar de visuals zijn in ieder geval rechten vrij 😉

Screen records

Wil je iets uitleggen aan bezoekers van je website of op sociale media maar je kan er geen mooie woorden voor vinden? Dan kun je altijd kiezen voor een screen record. Zet de recorder aan en laat de klant zien op de website of webshop wat ze kunnen doen met je product. Een soort handleiding, maar dan in beeld. Wil je er een voice over bij? Dan regelen we die ook gelijk!

Contact

Geïnteresseerd in doeltreffende animaties of visuals? Neem hier contact met mij op

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Dave Brubeck
Artist

Krijg gratis tips!

Gratis? Ja! Gratis!
Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang max. 2X per maand een update over online marketing.

Portfolio

Van websites en webshops, SEO projecten tot brochures. Bekijk wat ik tot nu toe gedaan heb. Staat er niet tussen wat je zoekt? Neem vooral contact met mij op, de kans is groot dat ik je kan helpen.

Laatste Blogs