Content Creatie

Luisterkindwerker

Wow! Van harte gefeliciteerd met je diploma voor Luisterkindwerker, dat is vast een feestje waard. Maar na de borrel is het tijd om aan het werk te gaan.

Maar hoe kom je aan klanten en wat komt er bij kijken zonder dat je leegloopt op zware onkosten die marketing & communicatie met zich meebrengt? In samenwerking met Diana van Beaumont heb ik speciaal voor de Luisterkindwerkers een programma opgesteld die die er aan bijdraagt dat je op internet beter gevonden wordt en je met minimale inspanningen je doelgroep kunt bereiken.

Social Media pakket

Intakegesprek van 1 uur. Dit kan telefonisch, via Skype of we spreken ergens af in het land

Je ontvangt aansluitend een plan dat speciaal voor jou gemaakt is, welke stappen ga je nemen

Een dagdeel een individuele workshop over de in’s en out’s van social media marketing, gewoon bij jou thuis of ergens in het land

Drie Skype gesprekken van een uur om je op weg te helpen en te ondersteunen bij vragen

Je ontvangt overzichtelijke documenten die je helpen structuur te houden bij je online marketing & communicatie

Je krijgt persoonlijk hulp wanneer je start met communicatie op sociale media. Wat kun je het beste doen en hoe doe je het?

Inzicht in hoe je makkelijker gevonden kunt worden op internet, kennis over zoekmachines en optimalisatie

Animaties

Intakegesprek, speciaal plan, 1 dagdeel workshop,
3 skype-gesprekken en persoonlijke hulp:

€ 250,- ex. Btw

Download hier de brochure

Met een visual kun je duizend woorden vertellen, de mensen een Feel Good-momentje geven of tekst ondersteunen. Wat je er ook me ewilt bereiken, wij kunnen veel met de visuals doen. Bijvoorbeeld vrijstaand maken, pimpen, wervende visuals maken, deelbaar maken voor sociale media of websites. Wil je meer afbeeldingen dan 2 of 3 per maand, dan bieden we je de kans om zelf in de database te zoeken. Hier zijn natuurlijk kosten aan verbonden, maar de visuals zijn in ieder geval rechten vrij 😉

Screen records

Wil je iets uitleggen aan bezoekers van je website of op sociale media maar je kan er geen mooie woorden voor vinden? Dan kun je altijd kiezen voor een screen record. Zet de recorder aan en laat de klant zien op de website of webshop wat ze kunnen doen met je product. Een soort handleiding, maar dan in beeld. Wil je er een voice over bij? Dan regelen we die ook gelijk!

Contact

Geïnteresseerd in doeltreffende animaties of visuals? Neem hier contact met mij op

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Dave Brubeck
Artist

Krijg gratis tips!

Gratis? Ja! Gratis!
Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang max. 2X per maand een update over online marketing.

Portfolio

Van websites en webshops, SEO projecten tot brochures. Bekijk wat ik tot nu toe gedaan heb. Staat er niet tussen wat je zoekt? Neem vooral contact met mij op, de kans is groot dat ik je kan helpen.

Laatste Blogs