Voor wie?

Voor wie?

Stel: je hebt op kort termijn een interim Online Marketeer of Social Media Marketeer nodig die voor een paar dagen per week werkzaamheden voor jou of jouw bedrijf kan oppakken. Dit kan als vervanging dienen van een personeelslid die bijvoorbeeld met zwangerschapsverlof is of jullie zijn nog op zoek naar een vaste kracht. In veel gevallen werk ik met kortdurende contracten, die een paar maanden duren, om bedrijven uit de problemen te halen, echt Ad interim dus. Zo heb je als opdrachtgever geen gedoe met de Wet DBA.

MKB

Ontwikkelen online- en social mediastrategie

SEO optimalisatie

Search Engine Advertising

Website-beheer (WordPress)

Schrijven van (web)teksten (SEO, websites en nieuwsbrieven)

Social Media Management,

Coördinatie van congressen

Branches

Uitgeverijen (boeken en magazines)

Social-, media- en reclame bureau’s

Verkooporganisaties

Drukkerijen

Restaurants / Hospitality-branche

Auteurs en celebs

Non profit (Goede doelen)

Contact

Interesse in een online- en social media marketeer die snel aan de slag kan, korte contracten aan kan en door heel Nederland werkt?
Dat is dan mooi! Check hier mijn werkervaringen of expertises.

Je kunt contact met mij opnemen voor een vrijblijvend gesprek, op de bedrijfslocatie of ergens in een restaurant langs ‘s heeren wegen. Ik ben het best bereikbaar op 0651191296, maar je kunt altijd een mail sturen naar mail@vivianvanbrussel.nl

Tot snel!

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Dave Brubeck
Artist

Krijg gratis tips!

Gratis? Ja! Gratis!
Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang max. 2X per maand een update over online marketing.

Portfolio

Van websites en webshops, SEO projecten tot brochures. Bekijk wat ik tot nu toe gedaan heb. Staat er niet tussen wat je zoekt? Neem vooral contact met mij op, de kans is groot dat ik je kan helpen.

Laatste Blogs